ANNONS

God morgon Onsdag

/

Hej fina ni! Hoppas att allt är bra med er. Onsdag idag och jag tror att jag pratar för många när jag säger att vi är lite extra trötta just idag. Jag själv är en vädermänniska och älskar SOL. Det ger mig så mycket energi! Nu när hösten är på ingång försöker jag istället att mysa till det.

Har ni några tips på hur man kan få hösten att bli mysigare? Jag brukar:

– Tända massor med levande ljus. Jag älskar när det är mörkt ute och jag har tänt ljus i massor av rum. Jag tänder alltid ett doftljus i badrummet. Det blir så lyxigt varje gång man ska gå in i rummet. Denna tycker jag doftar så gott 🙂

– Mysa i soffan framför en bra film. Helst osminkad i mjukiskläder med massa filtar och kuddar runt om mig. Tips är Dirty John säsong 1 + 2 på Netflix. SÅ bra! 🙂

– Ta ett långt bad med en härlig badbomb. Datorn är med på ett hörn och så ligger jag och tittar på en härlig tjejserie. 🙂

– Baka och laga mat. På hösten är det väldigt mysigt att testa på nya maträtter eller att baka så att hela huset doftar gott. Det känns också som att man har lite mer tid på hösten. På sommaren är i alla fall vi ute väldigt mycket och på hösten blir det automatiskt att vi håller oss inomhus och myser 🙂

Önskar er en fin och inspirerande onsdag! STOR KRAM!

2h1a9718.jpg

Jeans här (Klick).

Ps. På min Instagram finns det just nu en tävling där 5 personer har chans att vinna var sitt par jeans. Klicka här för att komma direkt till tävlingen. 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00