ANNONS

Lyx Vs. Budget Julstjärna

/
2H1A8804
2H1A8805
2H1A8806 2

Idag var jag inne på Åhlens och såg att de hängt upp jättefina julstjärnor. Ja mina vänner, det är bara 46 dagar kvar till första advent. Så mysigt!! Hur som helst så fick deras egna julstjärna mig att tänka på Watt&Veke’s julstjärnor.

Jag ska faktiskt vara så fräck nu och säga (skriva) att Åhlens egna julstjärnor är kraftigt inspirerade av Watt&Veke. Prisskillnaden är 200 kronor billigare för Åhlens julstjärna jämfört med originalet.

Till vänster ser ni Lyx och till Höger ser ni Budget.

vattvekejulstjarnabudget

Länk till Budget Mellan //Länk till Budget Stor

Länk till Lyx Mellan // Länk till Lyx Stor

Klicka på hjärtat ❤️ om ni vill ha fler liknande tips 🥰

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00