ANNONS

Rensar Laila är igång!

/

Borta bra med hemma bäst! Igår kom vi hem med full energi.

Det började dock med att jag råkade ta fel väska med mig hem från flygplatsen. När vi var hemma så ringde helt plötsligt telefonen och jag hade råkat ta en annan mans resväska från bandet istället för Niclas. De såg EXAKT lika dana ut så ja, en stor miss. Det löste sig då han ändå hade vägarna förbi Borås. Tur!!

Efter det satte jag igång att packa upp alla väskorna. Det är inte ofta det händer, ofta brukar jag låta resväskorna stå i ett dygn eller två innan de är helt uppackade. Men igår fick jag någon ny energi som jag inte vet varifrån. Efter uppackande fortsatte jag att rensa i våra skåp och rensade ut massa gamla tallrikar, glas, bestick osv. Så skönt!

2H1A1413
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00