ANNONS

Varför jag varit lite frånvarande från bloggen

/

Fina ni! Hur skönt med helg? Jag har verkligen längtat då denna arbetsvecka varit väldigt intensiv och spännande! Jag har jobbat väldigt mycket med Lenoites vilket också har gjort att jag inte haft lika mycket tid till bloggen denna vecka. Jag hoppas att det blir fler uppdateringar nästa vecka.

Idag har jag fotat och spelat in olika samarbeten och klockan halv två kom vi på att vi inte ätit. Så då beställde vi utkörning från den enda restaurangen som kör ut hit till sjömarken: En pizzeria. Så det fick bli hamburgare till lunch. Väldigt gott! 🙂

Img 3656.jpg

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00