ANNONS

Nattningen med lilla L

/

Ludwig har börjat med en ny sak den senaste tiden. Han blir rasande om Niclas ska natta honom. Så fort Niclas bä honom och han förstår att det är nattning på gång börjar han skrikaefter mig ”maaaaammmmmmaaaa”. Han gråter, skriker, sparkar och vägrar att ligga ner.

Jag och Niclas brukar turas om att natta barnen (vi nattar Ludwig och Philip ihop) men den senaste tiden slutar det alltid med att Ludwig skriker så mycket och under en lång tid att både jag och Niclas tillslut tycker att det är bättre att jag tar över. 👶🏼

När jag väl kommer så snyftar han någonting om ”pappa” samtidigt som han viftar med sitt lilla finger i luften och pratar på. Munnen går i ett och han berättar gråtandes. Det låter som att han berättar om hur dum pappa varit som försökt att natta honom.

Sedan lägger vi oss ner och han klappar mig på kinden om och om igen. Nästan som små tackklapp. ”Tack för att du kom mamma”. ❤️

6
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00