ANNONS

Dagens enkla middag

/

Jag skivade champinjonerna och stekte dom sedan i balsamico och flingsalt. Samma sak med tomaterna (efter champinjonerna). Vill du göra middagen vegetarisk tar du bort bacon och vegansk byter du bara ut parmesan mot vegansk ost 🥰

Sötpotatisen skar jag i tärningar, la dom i en ugnssäker form, ringlade olivolja över och strösslade över lite olika örter som jag var sugen på. Tror att jag tog timjan och oregano idag. Sedan in i ugnen i ca 250 grader. Vänd var femte minut så att de blir rostade runt om hela kuben 😊

Hummus är så enkelt att göra själv! Det går att köpa men då ingår e-ämnen på köpet 😅 Ta kikärtor, mixa. Häll i olivolja, lite vatten, citronsaft, tahini, vitlök och salt + peppar. Klar! Tar max 2 minuter och supergott 😋

Jag gjorde även en egen balsamvinägrett. Ta balsamvinäger, häll i en skvätt olivolja, en liten sked fransk senap och en liten klick honung, mums!! 🥰

2
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00