ANNONS

Hår, hår, hår

/

Jag måste bara tipsa om en helt magisk hårolja! Den är i princip alltid slutsåld och jag får alltid skriva upp mig på deras maillista så att jag får ett mail så fort de får in den igen. Märket heter Rahua och hittills har jag bara testat deras hårolja (klick). Den innehåller bara rena produkter, allt från Rahuaolja till morotsolja och diverse växter och blommor. Inga silikoner utan endast ingredienser som ditt hår mår bra av. Jag älskar, älskar, älskar den och det bästa av allt är att man endast behöver några få droppar.

Jag har även börjat använda schampoo och balsam från shea Moisture. Dessa produkter är väldigt bra om man som mig har skadat och torrt hår. De innehåller även äkta sheasmör och massvis med bra oljor. Jag fick tipset från en tjej som har helt maaaagiskt hår. De innehåller inte heller några sulfater eller andra ingredienser som förstör håret. Länk till schampoo (klick).

Img 8079.jpg

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00