ANNONS

Låt en magisk vecka börja

/

Hej bästa du! Jag hoppas att du har en helt underbar, underbar måndag! Den enda dagen som du någonsin kommer att uppleva som den 22 februari 2021. Solen skiner (hos dig med hoppas jag) och jag har vårkänslor!

Jag älskar måndagar och känslan av att hoppa rätt ner i den positiva vardagsspiralen igen. Det har inte alltid varit så, ett tag hade jag alltid söndagsångest och vet ni vad det berodde på? Jo – mitt jobb som jag hade på den tiden.

För att försöka minska måndagsångesten så försökte jag alltid att planera in roliga saker på just måndagar. För visst är det så att måndagar oftast brukar vara rätt tråkiga om det bara handlar om ett tråkigt jobb och sedan att gå hem och laga mat, tvätta osv. Men genom att jag hade någonting roligt att se fram emot så levde jag mycket på den känslan.

Som tur är så bestämde jag mig för att göra någonting åt saken. Jag tittade nyktert på situationen och insåg att om jag ville förändra på någonting så var jag tvungen att göra det själv. Ge mig ut i den läskiga världen och möta andras blickar som undrade vad jag. höll på med.  Drivkraften var att jag längtade efter att gå till till ett jobb utan ångest, ett jobb där jag fick vara mig själv. Vara kreativ, skapa, skratta och våga drömma. Tänk om jag hade varit kvar av ren bekvämlighet, gud vad mycket roligt jag hade gått miste om. Som exempelvis denna måndagspepp, hehe 🙂

Jag tror verkligen att vi styr våra egna liv, men för att göra det måste vi våga tro på oss själva.

Så, låt en magisk vecka börja!

Img 8007.jpg

Bild från idag :)

Länk till topp här (klick) och till byxor här (klick)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00