ANNONS

O-BELL

/

Jag startade morgonen med ett träningspass. Sedan åkte jag hem, drack sellerijuice (jag ska försöka att dricka ett stort glas varje morgon), åt frukost (avokadotoast), hoppade in i duschen och sedan har jag jobbat.

Det har varit så varmt idag! Så under lunchrasten öppnade jag upp fönstret och låg och bläddrade i en tidning bara för att få lite inspiration och paus. Jag passade även på att sola ryggen lite, hehe. Jag kom på att jag hittat det bästa stället att sola topless på. Solen lyser rakt in och ingen kan se in 😉

Img 3155.jpg

På tal om topless så älskar jag dessa raka splitjeans från The Odemin. Hannah, designern som jag pratade om, minns ni? Det är hennes jeansmärke. De har redan funnits i 1,5 år och vid nyår lanserades deras jeans även på Zalando och de säljer som smör i solen (på tal om att ligga i solen 😉 ). Tänkte bara tipsa er om dom eftersom att jag vet att ni gillar snygga kläder av bra kvalitet. Jag kan verkligen gå i god för hennes jeans. Hannah har tagit fram massa jeans till många flertalet av Sveriges stora klädkedjor så om det är någon som kan jeans så är det hon. Direktlänk här (klick).

29964045 c0d4 47b7 8bb8 c1ffd37ffbf8.jpg

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00