ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Cryo Wellness

Hej då Celluliter

/

De flesta människor har celluliter, eller hur? I ålderns takt kan man få mer och eftersom att jag har kommit in i mode nu att ta hand om mig efter mina tre graviditeter så bestämde jag mig för att göra T-shock som jag hört så gott om. 🙂  Även fast jag inte har extremt mycket celluliter så finns de ändå där och jag vill även gärna förebygga inför framtiden.  Jag var sugen på det redan förra året men eftersom att jag ammade så vågade jag inte göra det.

Så nu i vår hittade jag Cryo Wellness som ligger i Mölndal (Göteborg), Westcoat Elite heter anläggningen och där kan man i princip göra allt från att frysa bort celluliter, lyfta rumpan, anti-age i ansiktet, dubbelhaka, ögonlock, dekolletage, lös hud på magen osv… Ingenting kirurgiskt utan med hjälp av teknologi. 

Eftersom att jag vill minska på mina celluliter så valde jag en kur mot celluliter och en maskin som heter Cryo T-Shock. Man använder alltså värme och kyla för att bryta ner fettcellerna utan att man skadar andra vävnader på kroppen. Både smärtsamt och effektivt och ja- det fungerar.

När du går ner i vikt så minskar fettcellerna i storlek, T-shock eliminerar dom helt. De kommer aldrig tillbaka. De döda fettcellerna transporteras sedan bort genom lymfsystemet och så kissar man ut det. Som sagt – helt ofarligt men otroligt effektivt.

Jag hade hört av en kompis som gjort detta att det kunde göra lite ont men om jag ska vara ärlig så kände jag ingen smärta alls. Visst, det blev lite kallt men det var jag ju införstådd med innan vi började behandlingen.

Jag kommer att göra 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum och sedan ska jag visa er före & efter bilder. Eller vill ni att jag ska visa före redan nu?

Acfb912c 1d27 44eb b5fd 4957d5464ca4.jpg
6bf37d70 c5b1 41c7 a689 d1280b3d71a4.jpg

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00