ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Cryo Wellness

Cryo T-Shock Body Therapy MAGE

/

Idag var jag hos Martin igenCryo Wellness för att göra min första T-shock på magen. Precis som med celluliter (läs mitt förra inlägg här) så använder man kyla för att bryta ner fettcellerna och för att strama upp magen.  Min mage som brukar vara relativt hård blev alldeles mjuk likt en stor geleklump. Jag har aldrig sett huden så lös och sladdrig NÅGONSIN. Även mina bristningar poppade ut och det såg helt galet ut.

Som tur är så är detta ett bra tecken. Fettcellerna har brutits ner och huden stramas åt. På övre delen av magen använde vi oss av endast hudåtstramning och då växlades temperaturen mellan varmt och kallt för att öka hudens kollagenproduktion.

Det ska bli så spännande att visa er slutresultaten sen 🙂

C435876a c652 4293 b131 f4206a5ac53d.jpg

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00