ANNONS

Min helg i bilder

/

Hoppas att ni haft en härlig helg! 🙂 I lördags myste vi hos några vänner, åt lunch och barnen lekte. Sedan åkte vi hem och myste framför tv:n. Vi tittade på Eurovision Song Contest och la oss först när den var slut. Många bra låtar men de som kom topp 1,2 & 3 var inte alls min musikstil.

Img 8459.jpg

Orange kavaj här (klick) . Ja, jag tog på mig ett par vita shorts under sen, hehe 🙂

Img 8558.jpg

I söndags kändes det som att min pollenallergi blommade ut. Jag tog medicin men blev så trött av den så att jag somnade mitt på dagen.

Img 8564.jpg

När jag vaknade hade Niclas & William lagat Pasta Carbonara och dukat upp med lite rödvin till. Väldigt mysigt att vakna upp så :) <3

Img 8885.jpg

Brandbilen finns ute på blocket nu (ifall någon är sugen på att köpa den) :)

Img 8514.jpg

Jag målade även våra pelare här hemma. De har varit i dåligt skick sedan vi flyttade in i huset. Spruckna och inte alls roliga. Så jag köpte snickerispackel och spacklade igen allting och målade sedan den vit. Här ser ni före-bild :)

Img 8512.jpg

Också före bild :)

Img 8513.jpg

Ser ni så tråkigt det såg ut?

Img 8677.jpg

Här ser ni efter-bild. Den behöver ytterligare en omgång med vit färg – men nu ser den jättefin ut! Jag blev så glad för det är första gången som jag gjort någonting sådant själv. Jag är inte alls händig av mig (tror jag i alla fall) men efter att ha sett hur snickarna och målarna har gjort med övervåningen så tänkte jag att det inte kunde vara så svårt :) Givetvis hade dom gjort det bättre men jag kände mig stolt över att jag vågade och att resultatet blev över förväntan, hehe :) 

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00