ANNONS

STATUS JUST NU

/

– Igår bokade vi en resa till Spanien. Det ska bli jätteskönt att komma iväg och vi åker om bara några dagar. Det enda barnen pratar just nu är om resan och semestern. ”Först ska vi ha semester i Spanien och sedan ska vi ha semester hemma” berättade Philip för morfar igår.

– På onsdag kommer mormor och morfar hit och bor över. Jag har inte träffat dom på jättelänge då de inte vågat sig hit p.g.a. covid. Mormor fyller även 80 år så vi ska även fira henne. Det ska bli jättteroligt att de kommer och äntligen har vi ett gästrum! Sist de varit här har de sovit på soffan (som förvisso är otroligt skön). Det negativa har varit att de inte haft något riktigt rum utan fått sova i vardagsrummet. Denna gång kommer de att få vårt förra sovrum som även har egen toalett och dusch. 😍

– På fredag är det midsommarafton och vi ska fira tillsammans med våra vänner som också har barn i samma ålder som våra. Först ska vi äta midsommarlunch hemma hos oss och sedan går vi vidare hem till dom och äter middagen där. Förra året gjorde vi tvärt om. Hannah kommer hit snart så ska vi bestämma båda menyerna, vi hjälps åt med allt 🥰

– Vi håller på att fota om alla produktfotona till hemsidan och brandbooken. Vid start/lanseringen så tyckte jag att det var fint med bakgrund i marmor men på grund av flera faktorer så måste bakgrunden vara vit eller grå. Lite trist eftersom att jag tycker att den personliga känslan försvinner då verkligen ALLA har vit eller grå bakgrund, men nu förstår jag varför 😅❤️

Img 3411.jpg

En bild från helgen, lilla L somnade utomhus ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00