ANNONS

JOBB & NY VECKA

/

Då var vår semester över för detta år, eller ja, nästan. Niclas har ytterligare en vecka i mitten på augusti. Jobbet drar igång och jag ska ärligt säga att det är skönt att få in lite rutiner igen. Det känns som att de flesta gick på semester förra veckan och själv börjar vi jobba denna vecka. Knasigt!

Idag fick jag hem en efterlängtad leverans från Nordiska Galleriet. Två taklampor och en bordslampa ”Lampampe” från formgivaren Ingo Maurer, designad år 1980. Jag tycker att den är lite häftig 🙂

Img 7958.jpg
Processed with VSCO with m6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00