ANNONS

3 SKÖNHETSTRICKSJAG SNAPPAT UPP UNDER SOMMAREN

/
Img 7363.jpg

Vissa skönhetstricks gör en stor skillnad i din beautyrutin. Själv älskar jag skönhetstips och tänkte därför dela med mig av några små tricks som jag snappat upp under sommaren ifall du också vill förbättra din naturliga skönhet ännu mer 🙂

Termiskt vatten innehåller massa mineraler och antioxidanter. Jag älskar att återfukta och fräscha upp ansiktet med det eftersom att det har en renande och lugnande effekt på huden. Jag älskar att spraya lite på ansiktet innan jag applicerar smink men även när som helst på dagen för att fräscha upp ansiktet.

– Nu på sommaren älskar jag att blanda lite flytande highlighter tillsammans med min foundation för ett naturligt glow. Det gör att man direkt ser väldigt fräsch ut! Testa själv 🙂– Rengör dina sminkborstar ofta! Det är ett jättetråkigt tips (jag vet) men så viktigt! Det gör inte bara skillnad på slutresultatet utan håller även din egen hud borta från bakterier som gror (speciellt nu i värmen) samt att ditt smink håller sig fräscht så mycket längre. Jag brukar tvätta mina borstar med vanligt schampoo och mina beautyblenders lägger jag i tvättmaskinen på 90 grader (då blir de som nya). Ps.

Jag har testat allt från dyra till billigare beautyblenders och jag märker ingen skillnad, så om du inte har någon köp en billig först och se om du gillar tekniken. Själv älskar jag det och använder alltid det till min bas.

Img 7985.jpg
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00