ANNONS

Lite nya inköp

/
Img 9037.jpg

Älskar Early Bird som kommer med paket på morgonen. Idag fick jag hem tre saker.

A8db4022 e112 4bfc bc1b 0b13eb5299eb.jpg

Denna produkt har jag inte testat innan men såg att de vunnit ett pris för bra kräm samt att de har 50% rabatt på den just nu via denna sida. Det är en bodylotion med AHA, koffein och olika extrakt som är bra för elasticiteten och hudens struktur. Jag använder vanligtvis denna som innehåller Glycolsyra på 30 % samt


Ascorbosilane C p 5 % som verkligen jämnar till huden, tar bort ojämheter och små ”knott” som jag annars kan få på huden.

Den har jag använt i flera år och ÄLSKAR den! Men nu tog den slut och jag tänkte att det alltid är kul att testa på någonting nytt, jag kan ju inte dö dum.  Så det ska bli spännande att testa denna bodylotion från AK och se om den gör huden lika sammetslen och glowig som den andra produkten.

D33c49fa 5270 488e aa09 04e956641f1c.jpg

Jag köpte även denna borste till torrborstning. Jag är ett stort fan av torrborstning eftersom att jag märkt att min hud mår så bra av det. Huden får alltid ett så fint lyster då alla gamla hudceller försvinner och en bonus är att det samtidigt ökar blodcirkulationen, välmåendet och energin i kroppen.

179fc2cf bdfe 40dc 85bb 934c7c583140.jpg

Sist men inte minst köpte jag även en påfyllning av min favoritretinolkräm. Det är andra gången jag köper denna och jag älskar den! Den innehåller 8 olika retinoltyper och stramar verkligen upp huden på ett sätt som ingen annan retinolkräm tidigare gjort på min hud. Jag köpte även ögonkrämen sist som också är jättebra, dock är den ej slut ännu. Priset är ganska högt (jag vet) men jag ser det som en investering då det är den bästa nattkräm jag testat.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00