ANNONS

Lek- Laila

/

Jag läste en intressant sak igår kväll. Om en människa får välja mellan att vara blind eller döv, vet du vilket dom väljer? Dom väljer att vara döva. Många människor vill se, samtidigt har jag märkt att många är rädda för att titta på sina drömmar, deras drömmar skrämmer dom. Det finns ett talesätt som lyder att om drömmar inte skrämmer dig så är de inte tillräckligt stora. Mina drömmar skrämmer mig och jag ser det som ett bra tecken.

Philip sa igår att han är mörkrädd och det fick mig att tänka på livets ironi –  små barn är rädda för mörker samtidigt som vuxna är rädda för ljuset. Hur många gånger har man inte haft en vision, en dröm, men varit för rädd för att följa den. Jag har haft det väldigt många gånger.

Jag ska leka en liten lek med er idag. Jag ska säga ett påstående som är sant och så ska ni gissa vem den tillhör. Är du redo?

  • Han fick sparken från tidningen där han jobbade för ”bristande fantasi” och att han ”saknade originella idéer. Svar: Walt Disney.Hans lärare sa att han var hopplös som kompositör och att han aldrig skulle bli framgångsrik. Svar: Beethoven.Hennes sånglärare sa att hon aldrig skulle lyckas som artist eftersom att hennes röst var för dålig. Svar: Lady GagaHan blev petad ur basketlaget när han gick i high school. Svar: Michael Jordan.Hon sparkades från sin tjänst som nyhetsankare eftersom att hon inte passade i tv. Svar: Oprah WinfreyHan lärde sig inte att prata förrän han var 4 år och alla trodde att han var osmart. Svar: Albert Einstein

Med detta sagt, låt aldrig någon stoppa dina drömmar för de kan inte se vad som finns i ditt hjärta. Experter byggde Titanic och amatörer byggde Noas Ark.

En annan sak som jag också lärde mig igår:

visste du att humlor egentligen inte ska kunna flyga? De är logiskt sett för tunga för sina små vingar. De har inte den anatomiska rätta kroppen för att flyga. Tänk vad roligt det vore om humlor kunde prata, då hade de sagt ”Vännen, du har inte testat mina vingar”.

En annan sak: har du tänkt på hur sjukt det är att Förenade Arabemiraten för 50 år sedan endast bestod av sand, vatten och drömmar. Inget rinnande vatten, ingen el, ingenting. Däremot var deras vision stor.

Låt aldrig någon som inte har samma drömmar som dig att stå i vägen. Låt denna höst bli din höst och följ alltid ditt hjärta för den leder dig alltid rätt. Med det sagt så önskar jag dig en underbar onsdag. Kom ihåg att du är perfekt, unik och otroligt, otroligt värdefull. <3

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00