ANNONS

Dagens sminklook

/

Vissa vill hävda att vi tjejer sminkar oss för killars skull. Jag kan bara tala för mig själv men jag sminkar mig verkligen för min egen skull. Redan som barn älskade jag att sminka mig. Jag satt i mitt lilla rum med en spegel framför mig och testade olika produkter, metoder, countouring, skuggor osv. Sedan gick jag och tvättade bort allting och sedan började jag om. Det var som terapi för mig. Vissa gillar att måla på papper och jag gillar att måla ett ansikte. Idag är det samma sak. Gör jag det i lugn och ro utan stress så är det som meditation för mig.

Btw, jag har en kod som är Lailahogfeldt15 på LYKO. Den är giltig tills på söndag och ger er 15% rabatt på ett helt köp. Igår klickade jag faktiskt hem lite olika läppglans och lite påfyllningar av produkter som snart är slut. Vill bara tipsa er om det är så att ni också är sugna på någonting nytt eller behöver påfyllning. ❤️️

Här kommer dagens före bild:

IMG_1789

Och dagens efterbild. BTW: browgel som jag har på bilden är så sjuuukt bra!

En ny produkt som vi håller på med till Lenoites. Innan vi lanserar den ska vi ta fram lite fler produkter. Men den är verkligen sååå bra! Den bästa jag testat och jag föredrar den framför alla ögonbrynsgel jag har hemma (anastasia, benefit etc.) Hur som helst – jag körde en ganska nude look idag. Brun ögonskugga, ingen mascara på underfransarna, ett tunt rosa läppglans och lite rosiga kinder med en blush från nars.

IMG_1792
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00