ANNONS

Gårdagens outfit

/
IMG_5719%202

Igår gick färgerna i beige och brunt. Stövlarna är från Primeboots (några år gamla).Cashmire shorts från Net-a-Porter (minns ej märke), kofta från Chiquelle (också gammal) och jacka från Bubbleroom (ny för säsongen).

IMG_5722 2
IMG_5725 2
IMG_5726 2
IMG_5724 2

Jag träffade också Carl som vi bodde granne med när vi bodde i stan. Världens gulligaste och alltid så glad, söt och snäll 🙂

Jag minns när jag var höggravid med William

och hade gått över tiden. Jag hade gått upp 35 kilo, inga kläder passade, jag gick i princip runt i trasor, jag fick inte in fötterna i skorna för att jag var så svullen utan fick gå runt i flip flop och hela jag var så trött, hängig och grå.

Det enda jag ville var att föda barn, haha. Då mötte jag Carl på innergården. Han var glad och full med energi. Han tittade på mig, sken upp ännu mer och sa ”Vad snygg du är” och log brett. Det är verkligen en komplimang som träffade mig rakt i hjärtat. Han gav mig den när jag behövde den som mest och förväntade mig den som minst. <3

På tal om komplimang, ska vi göra så att vi alla delar ut tre komplimanger till tre olika personer idag? Komplimanger vi verkligen MENAR. Är ni med? Imorgon kan vi berätta om vem vi gav dom till och vad dom sa. Jag ska försöka ge komplimanger till tre människor som jag inte känner 🙂

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00