ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Englesson Beds

Drömsängen Englesson Beds

/
IMG_9141

Övervåningen blev som ni redan vet klar i somras. Under våren gick google varm på sängar. Vilken säng skulle vi välja? Vi spenderar (som du säkert redan vet) nästan 1/3 av våra liv i sängen – därför var valet viktigt för mig. Vill du veta vilken säng vi valde? Englesson Beds. Inte bara för dess ursnygga eleganta design – för design kan säkert många tillverkare få till. Anledningen är komforten som är helt otrolig. Vi har snart sovit i sängen i ett halvår och jag kan ärligt säga – denna underbara säng är någonting som jag stolt kommer att äga tills dagen jag dör. Jag kommer aldrig att vilja byta eller göra mig av med den- och vet du – det kan jag också på grund av deras imponerade flexibla komfortzoner och långa livslängd. Jag ska berätta mer! ♡

2H1A1684

Innan vi går in på det bästa vill jag bara prata lite snabbt om tyget. Med små barn i huset är det viktigt att tyget är slitstarkt, smutsavvisande samtidigt som jag vill behålla det eleganta och snygga intrycket – vilket Englesson Beds har lyckats med. Får man en fläck på sängen så som kaffe, vin, choklad, blod, ketchup, läppstift eller varför inte bläck (ni som har barn, ni vet att det kan hända ♡) så tas den lätt bort med tvål och vatten. Det gör att tyget kommer att hålla sig vackert idag och många år framöver.

2H1A1683

Samma sak gäller sänggaveln. Så mjuk, kuddig och SÅ SJUKT snygg!

2H1A1688

Nu kommer vi till Englesson Beds unika del. Man skräddarsyr sin egen sömn. Med hjälp av utbytbara komfortzoner så kan du byta dessa zoner när du vill och hur ofta du vill. Niclas har tre zoner på sin sida och jag har tre zoner på min. Två sidor av en säng kan med andra ord individuellt anpassas. Och det bästa av allt? Om man om 20 år skulle känna att en zoon har tappat fjädersystemet – ja då kan man byta ut endast den zonen. Ingen by madrass – bara byte av en zoon. Både miljö- och plånboksvänligt.

2H1A1689

Vi valde en säng med trippelfjädrande pocketsystem, vilket ger en otroligt bra fjädring men också ett väldigt bra stöd när man ligger i sängen. Englesson har även 180 dagars sova-gott-garanti vilket gör att du när som helst under denna tid får lov att byta ut en eller flera zoner helt konstadsfritt. Vi sov dock gott direkt och slapp byta – men det var skönt att veta att möjligheten fanns.

IMG_9143

Jag vet att man inte bara spontanköper en ny säng – man vill gärna se vilka som finns på marknaden, provligga och sedan gör man sitt beslut. Är du ute efter en ny säng – kanske inte idag utan även om några år – så kan jag varmt rekommendera Englesson Beds.

2H1A1685

Sängarna är byggda för hand, är eleganta, tåliga och hållbara. Englesson har en lång erfarenhet av sängar och sängarna med det en lång livslängd. Bland annat 25 års garanti på ram – och spiralbrott.

Hoppas att du fick lite inspiration av att sova gott🙂 Klicka här för att se deras sortiment ♡

IMG_9142
3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00