ANNONS

Hudvård & Laser

/

Någonting jag börjat unna mig det senaste året är att regelbundet gå på ansiktsbehandlingar. Jag går hos min vän Kith på Hudvårdsinstitutet, hon är verkligen bäst! Jag älskar att ta hand om mig och äntligen börjar jag se resultat. Min hud har blivit såå mycket bättre jämfört med ett år tillbaka. Så ren, fin och jämn. Med det sagt så är den inte alltid så, men då fixar Kith till det. Exempelvis som idag.

Jag innan behandlingen 🥰

Sedan tog vi även bort någonting som jag har stört mig på i flera år, jag minns att jag upptäckte det 2017. I pannan har jag haft små pigmenteringar, antagligen från när jag själv har klämt finnar 🙈 Dessa har blivit ärr och idag tog vi bort dom, så skönt! Ansiktet ser inte fint ut just nu men så värt 🥰🙏

Innan vi gjorde laser så gjorde hon en peeling, ånga, fixade till ögonbrynen och sedan klämde bort små orenheter under huden. 🧖🏼‍♀️

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00