ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Engelsson Beds

En Drömsäng!

/
IMG_1780

Som ni kanske läst om i mitt tidigare inlägg så valde vi en säng från Englesson Beds. Mitt krav var att sängen skulle vara skön, hållbar i både madrass och tyg  samt elegant och en fin inredningsmöbel att ha i sovrummet. Min filosofi när jag köper nya möbler och inredning till vårt hus är att jag vill bli glad när jag går in i rummet och ser möbeln/inredningsdetaljen.

IMG_1782

Englesson Beds unika del är att man skräddarsyr sin egen sömn. Sängen har utbytbara komfortzoner så att man kan anpassa sängen efter hur man önskar. Man har tre zoner på varje sida och väljer mellan hård, medium eller mjuk och du kan anpassa dom helt efter hur du ligger skönast. Om en zoon (om flera år) skulle upplevas som att den tappat fjädersystemet – ja då byter du ut endast den zoonen. Bra för miljön och plånboken. 🙂

2H1A1688

En annan sak som jag älskar är tyget. Vi har små barn vilket gör att tyget måste hålla idag och om flera år. Därför blev jag så glad när jag såg att Englesson Beds tyg är smutsavvisande. Får ni kaffe, vin, choklad… ja… you name it, så går smutsen lätt bort med tvål och vatten.

2H1A8381
2H1A8378

Vill du läsa mer? Läs mitt tidigare inlägg HÄR.

IMG_1781
0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00