ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inspirationstavlor

/

När jag jobbar med Lenoites skapar jag alltid vision boards i mitt huvud. Ju mer teamet växer ju mer inser jag att jag inte kan sitta med alla bilder och känslor i huvudet. Istället måste jag förmedla vidare inspirationen eftersom det är viktigt för varumärkesbyggandet att vi alla följer samma budskap och känslor.

Inför nya produkter gör jag även där ett kollage av bilder så att vi alla tänker rätt kring hur vi pratar om produkten, vad den ska göra och hur den ska prata till våra kunder. Detta är ett jätteviktigt steg inför varje produkt vi tar fram.

Jag brukar tänka så här:

Vem är Lenoites?

Vad är produktens story?

Vad ska produkten vara känd för? 

Hur vill jag att världen ska se prrodukten?

Vilka är produktens magiska fördelar?

Vad ska produkten lämna för avtryck?

Copyright 2022. All rights reserved.

Detta kan även appliceras i det område du tycker om. Om det gäller din klädstil, din familj, ditt jobb eller bara göra en vision board för dig. Jag tror på law of attraction och att livet formas efter det man tänker på eftersom att man automatiskt rör sig dit undermedvetet. 🙂

1

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00